slevy na aktuální zboží

Baumit Konstrukční Beton 25 kg

Unikátní produkt Baumit Konstrukční Beton 25 kg originál od výrobce Baumit můžete koupit zde za skvělou cenu. Nyní zakoupíte za 95 Kč.
EAN: 8591251001462
Baumit Konstrukční Beton 25
Ověřit dostupnost
Značka: Baumit
95

Výrobek Suchá směs pro přípravu betonu pevnostní třídy C 16/20 dle ČSN EN 206+A1.

Složení: Cement, betonářské kamenivo, přísady.

Vlastnosti: Univerzálně použitelný beton s vyšší konečnou pevností.

Použití: Pro všechny běžné betonářské práce v interiéru a exteriéru, zejména pro dům a zahradu. Vhodný pro základy, pilíře, sloupy, patky, překlady, průvlaky, ztužující věnce, desky, schodiště, osazování obrubníků, sloupků, vyplňování tvárnic
ztraceného bednění, při budování plotů, opěrných zdí, při provádění fixačních, vyrovnávacích, podpěrných a výplňových konstrukcí při výstavbě inženýrských sítí a komunikačních ploch. Také pro betonování podlah, např. jako podklad pod dlažbu.

Podklad
Ve shodě s platnými normami, pevný a soudržný. Dostatečně suchý, hrubý a čistý, bez prachu anebo oddělujících se částic. Nesmí být zmrzlý. Při ukládání betonu do bednění ověřit únosnost, stabilitu a čistotu bednění. V případě použití armovací výztuže zkontrolavat její řádné uložení, upevnění a dostatečné krytí. Výztuž musí být čistá, bez uvolňující se rzi anebo dodatečných nátěrů.

Příprava podkladu
Doporučuje se v předstihu dostatečně navlhčit. V případě provádění spřažené konstrukce povrch původního betonu upravit vhodným kontaktním můstkem, např. Baumit SuperPrimer. Při použití v konstrukcích podlah provést v závislosti na velikosti a tvaru betonovaných ploch vhodné dilatační spáry. Respektovat stávající konstrukční spáry objektu.

Zpracování
Obsah pytle zamíchat s doporučeným množstvím čisté vody v běžné stavební míchačce, pomaluběžným elektrickým míchadlem, případně kontinuální míchačkou. K dosažení rovnoměrné konzistence je nutné míchat po dobu 3-5 minut. Míchat obsah celého pytle najednou. Dávkování vody upravit dle požadované konzistence. Čerstvě namíchanou směs rovnoměrně a v dostatečné tloušťce rozprostřít na předem připravený podklad a dostatečně rovnoměrně v celém objemu betonované konstrukce zhutnit. Povrch urovnat latí do roviny, případně upravit vhodným hladítkem. Beton se nesmí ukládat do bednění z výšky větší než 1 m, nebezpečí rozmísení.

 

Bezpečnostní list:

 

Technický list: