slevy na aktuální zboží

Baumit Perla Exterior 25 kg

Tento skvělý produkt Baumit Perla Exterior 25 kg od značky s dlouholetou tradicí Baumit jednoduše můžete pořídit zrovna v akci. Momentálně v akci za 139 Kč.
EAN: 8591251002919
Baumit Perla Exterior 25
Ověřit dostupnost
Značka: Baumit
139

Výrobek: Průmyslově vyráběná suchá omítková směs, přírodně bílá, určená pro ruční zpracování.

Složení: Vápenný hydrát, cement, omítkový písek, přísady.

Vlastnosti:  Minerální štuková omítka, paropropustná, se sníženou nasákavostí, přírodně bílá, snadno zpracovatelná.

Použití: Vápenocementová štuková omítka se sníženou nasákavostí určená pro úpravu povrchu minerálních jádrových omítek v exteriéru a interiéru.

Podklad musí vyhovovat platným normám, musí být pevný, bez uvolňujících se částic, zbavený prachu, nátěru, zbytků odformovacích prostředků a solných výkvětů. Musí být dostatečně drsný, suchý a rovnoměrně nasákavý. Povrch
nesmí být vodoodpudivý.

Zpracování: Obsah pytle 25 kg vnější štukové omítky Baumit PerlaExterior zamíchat pomaluběžným mísidlem s cca 6 l záměsové vody do homogenní hmoty bez hrudek. Doba mísení je cca 3 – 5 minut. Vždy zamíchat obsah celého pytle.
Podle druhu podkladu a jeho nasákavosti je potřeba podklad před nanesením vnější štukové omítky přiměřeně navlhčit (avšak na povrchu nesmí být vytvořen vodní film). Nanášet nerezovým hladítkem v tloušťce vrstvy 3 – 5 mm. Po mírném zavadnutí vyhladit vhodným filcovým nebo molitanovým hlaTechnický list Baumit PerlaExterior 08/2016 2 / 2
dítkem. Vnější štuková omítka není vhodná jako podklad pod obklady. Před nanesením další povrchové úpravy musí být dodržena technologická přestávka min. 7 dní.

Upozornění a všeobecné pokyny: Teplota vzduchu, materiálu a podkladu nesmí během zpracování a tuhnutí klesnout pod +5 °C. Nezpracovávat na zmrzlý podklad a/nebo při nebezpečí mrazu. Přímé vyhřívání omítky není dovoleno. Při použití vyhřívacího zařízení, především plynových ohřívačů, je třeba dbát na dostatečné příčné větrání. Nepřimíchávat žádné jiné materiály. Vysoká vzdušná vlhkost a nízké teploty mohou výrazně prodloužit dobu vysycháni a zrání.

Technický list: