slevy na aktuální zboží

Hydroizolační stěrka Mapei Mapegum WPS 5 kg

Tento kvalitní a levný výrobek Hydroizolační stěrka Mapei Mapegum WPS 5 kg od výrobce se zárukou kvality Mapei snadno pořídíte momentálně v naši nabídce za akční cenu! Výhodně teď u nás za 899 Kč.
EAN: 8022452002113
Hydroizolační stěrka Mapei Mapegum WPS
Ověřit dostupnost
Značka: Mapei
899

Mapegum WPS  se používá k hydroizolaci stěn a podlah koupelen, sprchových koutů, kuchyní a pracovních ploch před lepením keramických obkladů a dlažeb z keramiky nebo přírodního kamene. Pružná tekutá rychleschnoucí stěrka pro hydroizolaci v interiéru. Mapegum WPS je jednosložková šedá pasta na bázi syntetických pryskyřic ve vodní emulzi a zcela bez obsahu rozpouštědel. Tixotropní konzistence stěrky umožňuje její jednoduché nanášení na vodorovné, šikmé, ale i svislé plochy. Po rychlém odpaření vody vznikne vysoce houževnatá, nelepivá pružná membrána s velmi dobrou odolností proti vodě. Je lehce pochůzná a tvoří vhodný podklad s velmi dobrou přídržností následných vrstev lepidel, používaných při montáži obkladů a dlažeb z keramiky a přírodního kamene.

Pružná tekutá rychle schnoucí stěrka pro hydroizolaci v interiéru.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Konzistence: pasta.
Objemová hmotnost směsi: 1,45 g/cm³.
pH: 9.
Obsah sušiny: 73%.
Skladování: 24 měsíců.
Minimální teplota pro tvorbu povrchové membrány: +5°C.
Pracovní teplota: +5°C až +35°C.
Úplné vyschnutí 2 mm tloušťky vrstvy: 5 hodin při +23°C.
Čekací doba před lepením obkladů a dlažeb: 12-24 hodin.
EMICODE: EC1 Plus – velmi nízké emise.
Spotřeba: cca 1,2 kg/m² na 2 vrstvy, což odpovídá tloušťce vrstvy 0,8 mm v mokrém stavu (odpovídá tloušťce vrstvy 0,5 mm za sucha)..

Bezpečnostní list:

Technický list: