slevy na aktuální zboží

Konferenční Stolek Blanco 67 cm, borovice sněžná / new grey

Tento zlevněný výrobek Konferenční Stolek Blanco 67 cm, borovice sněžná / new grey od přední společnosti Baumax lze pořídit zrovna dneska extra výhodně! Aktuálně v akci od 2 479 Kč.
Konferenční Stolek Blanco 67 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Baumax
2 479

Systém BLANCO je módní nábytek v přírodním barevném provedení, které poskytuje mnoho možností pro vytváření mimořádných aranžmá. Kombinace barev použitých v systému vypadá skvěle jak v moderním obývacím pokoji, tak v pokoji teenagera. Unikátní design širokých úchytek dodává nábytku osobitý charakter a styl a dokonale doplňuje a kontrastuje s přidanými prvky na čelní straně.

Blanco je jedinečný systém, který se vyznačuje především širokými úchytky a zaoblenými lišty MDF v dekoru NEW GREY. Úchytky s dekorativními MDF lišty v kombinaci se světlými čelními plochami v dekoru Snow Pine dokonale navzájem ladí a zdůrazňují estetiku nábytku. Kolekce byla vylepšena dodatečným zpevněním dna zásuvek, co zvětšuje jejích kapacitu. Charakteristickým dekorativním prvkem celé kolekce je zavedení okolní lišty ve skříních, která osvětluje nábytek a dodává interiéru jedinečnou atmosféru.