slevy na aktuální zboží

Polica Antica 120cm Craft Zlatý

Hodně prodávaný produkt Polica Antica 120cm Craft Zlatý od výrobce s dobrým jménem Baumax je k získání v naší nabídce v bezva akci. Cena již od 1 099 Kč.
EAN: 0000002506
Polica Antica 120cm Craft
Ověřit dostupnost
Značka: Baumax
1 099

Kolekce nábytku Antica je ideální volbou pro milovníky umění, elegance a klasiky v trochu výraznějším provedení. Čím se tatoKolekce vyznačuje? Hlavní přednostíKolekce je charakteristický tvar nábytku lehce připomínající řecké stavby se sloupy, stejně jako jeho solidní konstrukce a smysl pro detail.Kolekce Antica je klasika doplněná malou tečkou nad „i“ v podobě zajímavých, nevšedních tvarů a atraktivního barevného provedení.
Jednoduchá dlouhá police ve třech dostupných dekorech na výběr: dub Lefkas, kraft zlatý a světlý jasan. Můžete ji zavěsit v obývacím pokoji třeba nad televizí nebo komodou. Ozdobí každý interiér. Doplní aranžmá obývacího pokoje. Nábytek se skvěle hodí i do pokoje pro teenagery, kde lze polici umístit na stěnu vedle psacího stolu, kde si dítě dělá domácí úkoly a učí se. Umístěním do obývacího pokoje nad komodu nebo televizí, kde trávíme velkou část dne, můžeme na ni umístit dekorativní vázu, svíčky nebo oblíbenou květinu. Velmi funkční nábytkový prvek do každého interiéru.