slevy na aktuální zboží

Polička Blanco 138 cm, borovice sněžná

Diskontní výrobek Polička Blanco 138 cm, borovice sněžná od značky se skvělou pověstí Baumax pohodlně dostanete nyní za nejnižší cenu! Nyní lze objednat jen za 839 Kč.
Polička Blanco 138 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Baumax
839

Systém BLANCO je módní nábytek v přírodním barevném provedení, které poskytuje mnoho možností pro vytváření mimořádných aranžmá. Kombinace barev použitých v systému vypadá skvěle jak v moderním obývacím pokoji, tak v pokoji teenagera. Unikátní design širokých úchytek dodává nábytku osobitý charakter a styl a dokonale doplňuje a kontrastuje s přidanými prvky na čelní straně.

Blanco je jedinečný systém, který se vyznačuje především širokými úchytky a zaoblenými lišty MDF v dekoru NEW GREY. Úchytky s dekorativními MDF lišty v kombinaci se světlými čelními plochami v dekoru Snow Pine dokonale navzájem ladí a zdůrazňují estetiku nábytku. Kolekce byla vylepšena dodatečným zpevněním dna zásuvek, co zvětšuje jejích kapacitu. Charakteristickým dekorativním prvkem celé kolekce je zavedení okolní lišty ve skříních, která osvětluje nábytek a dodává interiéru jedinečnou atmosféru.