slevy na aktuální zboží

Předem namíchaná malta připravená Mapei Topcem Pronto 25 kg

Kvalitní kus Předem namíchaná malta připravená Mapei Topcem Pronto 25 kg s osvědčenou značkou Mapei můžete nakoupit zrovna dneska za rozumné peníze. Nyní zakoupíte za 339 Kč.
EAN: 8022452024597
Předem namíchaná malta připravená Mapei Topcem
Ověřit dostupnost
Značka: Mapei
339

Předem namíchaná malta připravená k použití pro potěry s rychlým úbytkem vlhkosti (4 dny), normální dobou zpracovatelnosti a kontrolovaným smrštěním.

Zhotovování plovoucích i kotvených potěrů na nových i starých betonových deskách před pokládkou dlažby z keramiky a přírodního kamene nebo jakéhokoliv jiného typu podlahy, kde je požadováno rychlé vysychání před následnou pokládkou v krátkém časovém intervalu.

Topcem Pronto je připraven k přímému použití a musí se smíchat pouze s vodou.

Topcem Pronto nabízí optimální řešení tam, kde je problematické zásobování štěrkopískem dobré kvality a vhodné granulometrie a v případech, kdy jsou práce prováděny v historických centrech měst, kde je obtížné zajistit zásobování a přípravu betonu s použitím běžných pojiv.

Je určen pro potěry ve vnitřním i venkovním prostředí. Při provádění kotvených potěrů a lokálních opravách (tloušťky menší než 35 mm) je požadováno provedení kotevního můstku z Topcemu Pronto, Planicrete a vody, zatímco plovoucí potěry (tloušťky větší než 35 mm) musí být uloženy na polyetylénové fólii.

Spotřeba
18-20 kg/m2 na cm tloušťky, v závislosti na míře zhutnění.

Bezpečnostní list:

Technický list: