slevy na aktuální zboží

Vodní skluzavka 4.88 m, 52326

Tento výjimečný produkt Vodní skluzavka 4.88 m, 52326 od výrobce se skvělou pověstí Bestway získáte aktuálně na našich stránkách za nejnižší cenu. Nyní pořídíte od 299 Kč.
EAN: 6942138968996
Vodní skluzavka 4.88 m
Ověřit dostupnost
Značka: Bestway
299

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Připravte své děti na léto plné vzrušující zábavy na zahradě s novou dvojitou vodní skluzavkou H2OGO!®. Děti si užijí skvělé dobrodružství na zahradě klouzáním na naší speciálně navržené PVC dvojité vodní skluzavce UltraSlick™. Tento inovativní materiál byl vyvinut tak, aby vytvořil kluzný povrch, který nezpůsobuje žádné tření a nabízí větší skluz a menší přilnavost při každém skluzu. Skluzavka je vybavena postřikovačem SplashBoost™, systémem navrženým tak, aby poskytoval cílené pokrytí vodou pro optimalizaci klouzání a rozstřikování vody. Všechny naše H2OGO skluzavky mají v cíli bazének. Děti si zamilují spousty zábavy, které skluzavky H2OGO poskytují! A rodiče uvítají jednoduchou montáž – stačí připojit zahradní hadici, aby se děti mohly klouzat! Naše technologie výroby zlepšila zahradní vodní skluzavku, díky čemu je rychlejší, více mokrá a zajišťuje skvělou zábavu po celé léto!

Nepotřebujete žádné nástroje. Stačí připojit adaptér k zahradní hadici a JEDETE!
Skluzavka dlouhá 4,88 m je ideální pro závodní jízdy v jednom nebo pro střídání s kamarády
Voda stéká do bazénku a zajistí dojezd s pořádným osvěžením
Vestavěné postřikovače SplashBoost™ jsou navrženy speciálně tak, aby pokrývaly velkou plochu skluzavky a díky kaskádovému efektu udržovaly celou dráhu kluzkou
Dráha skluzavky z materiálu PVC UltraSlick™ nabízí větší klouzavost a méně zadrhávání
Obsah: 1 skluzavka, záplata pro opravy

POZOR! POUŽÍVEJTE VŽDY POD DOHLEDEM DOSPĚLÉ OSOBY!